Choa Kuk Sui mester

bambusz

Ezen a képzésen elsősorban a világszerte elismert energiagyógyász, a kínai származású Choa Kok Sui Mester ("pranic energy healing" néven ismert) prána energia gyógyító eljárása ismerhető meg. De a résztvevők betekintés kapnak más spirituális tanítók szellemi és gyakorlati tanításaiba is.
A modern prána energia gyógyítás olyan technikákat tartalmaz, amelyek átlagos koncentrációs képességgel és némi akaraterővel mindenki számára könnyen megtanulhatók. A Prána Energia Gyógyítás 1. szintű tanfolyam lehetővé teszi, hogy a bennünk rejlő képességeket felísmerjük és a 2 napos intenzív képzésnek köszönhetően már a legtöbb fizikai betegség kezelésére alkalmassá váljunk: Önmagunk és családunk segítői lehessünk.

Egy minden életkorban elvégezhető, egyszerű gyakorlat, amelyhez naponta 2 perc is elegendő!
Ez a technika egy újszerű „energia terápia”, mely a fül akupunktúrás pontjai segítségével feltölti az agyat friss energiával, valamint harmonizálja a jobb és bal agyféltekét. Az előadás bemutatja e speciális gyakorlat működésének energetikai alapjait, az agyféltekék funkcióit, és a tudományos (klinikai) vizsgálatok eredményeit a gyakorlat hatásáról.

Az életenergia mindent és mindenkit áthat és körülvesz... Testünk egészséges működéséhez, a gyógyulásunkhoz, fizikai erőnlétünkhöz, cselekedni való képességünkhöz is energiára van szükség. De energiája van a döntéseinknek, érzelmeinknek, gondolatainknak...

A tanfolyamon olyan ősi meditációs és légzés technikákat sajátíthatsz el, melyek lehetővé teszik, hogy a egyesülhess a felsőbb lelkeddel.

A Prána Energia Gyógyítás 2. szintű tanfolyama hatalmas áttörést jelent a modern energiagyógyászat tudományában. A Prána Energia Gyógyítás 2. szintű tanfolyama az egyik legfejlettebb gyógyító rendszert foglalja magában, amely a színes pránák tulajdonságainak megismertetésével a betegségek széles skálájára kínál gyors gyógyulást.

A Prána Energia Gyógyítás 3. szintű  tanfolyama a színes prána energiák alkalmazásával teszi lehetővé a pszichikai betegségek kezelését. A tanfolyamon tanult technikák alkalmazása elősegíti a káros szokások leküzdését és a boldog életvitelt akadályozó félelmek eltávolítását.

A tanfolyam megtanítja az energetikai védelem kialakítását, melyet saját magunkon, családtagjainkon, munkatársainkon, vagy betegeinken is alkalmazhatjuk.

A prána kristály gyógyító tanfolyam a kristályokkal kapcsolatos ősi és nagyrészt eddig ismeretlen információk alkalmazásával, hihetetlen gyógyítási eredmények elérését teszi lehetővé. Alapja az a felismerés, hogy a kristályoknak saját tudatuk van, programozhatóak, így a kristályok segítségével a prána gyógyító még gyorsabb, még hatékonyabb eredményeket érhet el.