Choa Kuk Sui mester

The Wesak Celebration - a Wesaki ünnep

2018. Április 30.

mindenkinek

 

The Wesak 2018Minden évben a bika jegyének első holdtöltekor különleges és nagy mennyiségű spirituális, isteni energia érkezik a földre. Ezen a napon a németországi Pöttmesben a világ minden tájékáról összegyűlnek a Prána Energia Gyógyítás tanítványai, alkalmazói és oktatói, hogy közösen, együtt meditálva transzformálják és terjesszék szét a Földre leérkező energiát. Ehhez az eseményhez sok érdekes tanfolyam, gyógyítói és oktatói továbbképzések kapcsolódnak. A Wesak mindig egy különleges élmény, mely során a résztvevők óriási mennyiségű isteni energiával töltődhetnek fel.

„Az írások szerint: a bika jegyében lévő első teliholdkor a spirituális hierarchia egy olyan „eseményt" hoz létre, amelyben - hihetetlen intenzitással és óriási mennyiségben - Isteni kegyelmet és irgalmat áraszt szét.

A Wesak ünnepsége összekapcsolódik Buddha és Jézus Krisztus szeretet és együttérzés energiáival. Ez a fesztivál minden résztvevő számára kiemelkedő fontosságú, forrását jelenti egy olyan jelentős belső erőnek és gyors spirituális fejlődésnek, amely egész éven át kitart.

Az ezen időszak alatt befogadott isteni energiák átjárják a résztvevők elméjét, szívét és lelkét. A kegyelem az Isteni fény felerősödéseként testesül meg, mely záporesőként érkezik meg és eláraszt mindent és mindenkit – kívül, belül. Mivel ezt az eseményt világszerte ünneplik: az Isteni fény áldása hatalmas kiterjedéssel érkezik és átitatja, impregnálja az egész földet – Földanyánkat.

A spirituális útkeresők - többek között a jógik, energia gyógyítók és természetgyógyászok - tudják, hogy a „Wesak" hatalmas, különleges minőségű és hatású spirituális energiát hozz az életükbe. Növeli a lélek energiáját, mely mély felismerések megéléséhez, átalakulásokhoz és megújuláshoz segíti a gyakorlót. Ezek az energiák minden évben felemelik, táplálják és fenntartják az emberiség és az egész Föld fejlődését.

Amikor ezt az ünnepséget lelki gyakorlatok előzik meg, ez előkészíti a résztvevőket a magas rezgések befogadására. A tisztítás és az energetizálás folyamata eltávolítja az akadályokat, átitat mindent és mindenkit az emberiséget szolgáló (humanitárius) tevékenységek és a személyes spirituális fejlődés iránti vággyal. A lélek rezgésszámának megnövekedése jelentős spirituális erővel és inspirációval jár, így minden résztvevő az Isteni szolgálat csatornájává válik."

forrás a TIIS honlapja: theinnersciences.net/the-wesak