Choa Kuk Sui mester

bambusz

Mucsi Viktor és Szabóné Zsadányi Henriett

Mucsi Viktor
pránaoktató

Mucsi Viktornak hívnak. Eme biológiai testem utazását nem rég kezdtem. Tanulmányaim során mindig kilógtam a sorból, és a mögöttes tartalmak megértésére fókuszáltam. Rá kellett jöjjek, hogy az anyagba merülés csak egy jól megkomponált színjáték. Ha képesek vagyunk átlátni a "szűrőn" a fizikai síkú tér, játszótér lesz. Világ életemben szomjaztam a magasabb szintű tudást, és így találtam rá a prána energia gyógyászatra, amely lehetőséget adott, a spirituális fejlődésemnek. A spirituális fejlődés alappillére a gyógyítás, az út adott csak rá kell találnunk. Hiszem és tudom a felsőbb transzcendes létforma létezését. Ha elég tisztává válunk, akkor meghallhatjuk a Mindenség hangját, a Csendet! A Csendben rejlik a titok kulcsa. Az igazi Csendben rejtőző potenciál adja, a lehetőséget a megfelelő üzenetek transzformálásának az anyagba.

Kérlek, engedjétek meg, hogy bemutassak nektek egy ilyen üzenetet:
"A Segítőid örömmel várják már, a veled való együtt működést. Hiszik azt, hogy megtalálod Isteni részed és kiteljesíted az életed. Szeretettel biztatnak az élet megélésére. Minden egyes tudatos vagy tudatalatti megélés erősíti a jellemed. Elkötelez abban, amit teszel. A létezés csodája, az élet sokszínűségének a megélése. Gondoljunk csak bele, mennyi szemlélet létezik már a világban. Több mint 8 milliárd, és ez a sok egyén önmaga útján megnyilvánul az anyagban. A különlegessége ennek a megnyilvánulásnak, az hogy mindenki egy magasabb vezetés által kapott intuíció segítségével tapasztalja meg önvalóját. Persze sokan elgondolkoznak, hogy ő bizony a maga ura és őt ne irányítsa senki. Ám mikor a rossz irányba halad az ember és az energiával szemben "akar" érvényesülni, az energia, mint a golf áramlat, megmutatja, hogy lehet az áramlattal szemben úszni, csak nem érdemes. Miután az egó elfáradt a harcban az áramlattal szemben, teret ad az Isteni szikrának benned a megnyilvánulásra. Ráébredsz, hogyha a kezdettől fogva a megfelelő irányba mész talán már az áramlat közepén lennél. Nem vagy elkésve! Még, ha bele is megyünk a számokba és a kreativitásba 8 milliárd opció létezik a felemelkedésre.

Van, akinek tragédia kell a változásra, van, akinek egy betegség, van, akinek egy jel, amit jól értelmez, és van, akinek több inkarnáció kell a bolygó rezgésének növekedésében arra, hogy észrevegye a vezetést és a változást. A változás sosem áll le a Föld nevű bolygón, a biológiátok erre lett kitalálva. Alkalmazkodtok a változásokhoz és átépítitek a DNS-eteket. Ha nem megy a változás elhagyjátok fizikai testeteket és ruhát váltotok. "Egy"üt közösen működtetitek a Földet. Ezzel növelve a bolygó és legfőképp az emberiség rezgésszintjét.

A bennetek lakozó Istenség tudat, hat a fizikátokra és mindig újra írja a DNS-t.

Az Isteni terv része az is, hogy egy olyan fizikai testben tudjatok a bolygón létezni, mint, amit fenti minőségetek tükröz. Idővel képesek lesztek hatni az anyagra, oly módon, ahogyan az önzetlen akaratotok engedi. Fénytestben élve a 3. síkon, a tér és az idő, mind csak játékszer lesz, az egyre bővülő univerzumotokban. Szeretet és fény járja át a fénylény testeteket, amit sikerült megszilárdítani az anyagban.

Tökéletes harmónia létrejön a 3. síkon. Isten megéli újra önmagát. És ha elég tudatos vagy, akkor tudod, hogy Ő pontosan te vagy! A mindenség benned él! Az univerzum általad formálódik és általad él. A léte csakis téged szolgál! HÁT NYISD MEG SZÁRNYAIDAT AZ UNIVERZUM ELŐTT, AMI TE VAGY! Fénylény léted igazsága csak most kezdődik!"

Szeretettel:
VIKTOR!

Szeretettel várunk minden fejlődésre vágyó tanítványt, Szabóné Zsadányi Henriett oktató társammal együtt, a Hódmezővásárhelyi Prána Stúdióban.

Telefon: +36 30 469 9023
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: www.pranastudio.hu
Facebook: facebook.com/pranastudio.hodmezovasarhely/

 

Szabóné Zsadányi Henriett
prána oktató

Szabóné Zsadányi Henriett vagyok prána oktató. Nekem is, mint minden spirituális utat járó fejlődő léleknek van egy spirituális utam. Sok évet töltöttem közgazdászként a közigazgatás szolgálatában. Néhány évvel ezelőtt támadt egy rendkívüli határozott gondolatom, és még aznap beiratkoztam a természetgyógyász képzésre. Hatalmas érdeklődéssel és nyitottsággal vetettem magamat a tanulásba elvégeztem az alapképzéseket, utána pedig a kineziológia szakirányt választottam. A lélek tapasztalatainak feltárásával, a negatív programok törlésével kezdtem el foglalkozni. Minél mélyebbre láttam az emberi lélek fejlődésének folyamatában, egyre világosabbá vált számomra, hogy a válaszok még mélyebben vannak. Ha megváltoztatjuk a negatív gondolati programokat, melyeket szüntelen ismétlünk, máris elindul egy fejlődés. De hogyan fejlődik a tudatunk? A transzcendens világ felé fordultam és rájöttem, hogy ezek a gondolati minták az energia testünkben, az auránkban helyezkednek el. Az energiatestben jelen lévő negatív gondolatok pedig, fizikai szintre tevődve, a testünkben létrehozzák a betegségeket. Ha változtatunk a gondolati mintáinkon és kezeljük az energia testet, megakadályozható a betegségek kialakulása. Elvégeztem a Prána Energiagyógyítás alap tanfolyamot és a haladót és az energia védelmet és így tovább mindet végül a tanári képzést is. Minden nap gyakorlom az Arhatikus jógát, ami a legmagasabb szintű meditációs technikák rendszere. Mára olyan szintre fejlődtem, amiről igazából régebben még azt sem tudtam eldönteni, hogy vajon létezik- e egyáltalán, vagy csak a spirituális tanítók meséi közé tartozik. Elárulom nektek, hogy létezik! Aki gyakorol, az fejlődik. Valóban érzékelhető az energia, látható az aura, a csakrák forognak és információval szolgálnak a páciens lelki és fizikai állapotáról. Valóban lehet energiával gyógyítani, ráadásul elképesztő eredményességgel. Nem kell kiszenvedni egy több napos torokfájást vagy vírust. Már a kialakulás pillanatában ki lehet tisztítani az energiatestből, és ez még csak a kezdet. A tisztán érző képesség fejlesztésével megkülönböztetheted az igazság rezgését a hazugságétól, a jót a rossztól, a hasznosat a haszontalantól. Kérdéseket tehetsz fel, amire válaszokat kapsz. A kundalini energia nem mese valóban mindenkiben ott lakozik és felébreszthető.

Célom, hogy minél több embernek megmutathassam a Modern Prána gyógyítást, melyet Choa Kok Sui Mester fejlesztett ki. Az ősi tanítások modern keretbe foglalásával. Ez az ezoterikus fejlődési út, vallásokon felül álló. Több spirituális út esszenciáját ötvözi. Ajánlom mindenki számára, akinek a lelkében már megszületett a felismerés, hogy a látható világokon túl létezik valami sokkal több.

Hívlak téged, hogy vezesselek egy titkos úton, melyen szép lassan feltárhatsz egy másik világot. Egy olyan világot, amelyről eddig csak olvastál, hallottál és tanultál. Eljött a nap, most végre nemcsak az elméleti tudást kínálják. Megmutatom neked a kapukat, melyen keresztül eljuthatsz oda ahová mindig is vágytál. Végig járva a Prána tanfolyamok által kínált ösvényt a lélek fejlődésének útjára léptél. A tudatosságod minden állomáson, rendkívüli módon megnő. Ha kész vagy arra, hogy gyakorold, és beépítsd, a mindennapjaidba azokat a gyakorlatokat, melyeket megtanítok. Egy szép napon feltárul előtted egy titkos világ, melyen keresztül megismerheted az igazi önmagadat. Felfedezheted igaz arcodat. A legtisztább, legigazabb létállapotot, melyet csak ember megtapasztalhat. A felébredett lélek csodálatos tiszta fényét.

Szeretettel várunk minden fejlődésre vágyó tanítványt, Mucsi Viktor oktató társammal együtt, a Hódmezővásárhelyi Prána Stúdióban. Várunk benneteket prána kezelésre,
minden hónapban szervezünk ingyenes Szeretet és Béke Meditációt, amelyre szintén szeretettel várunk mindenkit.

Telefon: +36 30 938 1073
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.