Choa Kuk Sui mester

bambusz

Feketéné Horváth Ildikó

 

"Lépni kell és akkor lábaid elé gördül az út..."-Ji csing

Több évvel ezelőtt egy közeli családtagom végezte el a Prána energia gyógyítás 1. tanfolyamot. Az ott „tanultakat” elöször a családján kezdte el gyakorolni, így én is „sorra kerültem”. A kezeléseket nagyon különleges, kellemes érzésként éltem meg,így egyre jobban erősödött bennem a kérdés, hogy "ki is vagyok én.? " "mi az a csakra, prána",aura......? Próbált Ő Nekem ezekről beszélni, könyvet is olvasgattam....,de kevésnek éreztem.... Ilyen előzmények után jelentkeztem egy Prána energia gyógyítás 1. tanfolyamra,ahol nagyon különleges megtapasztalásokat éltem meg.Ezek csak egyre fokozódtak a további tanfolyamok,gyakorlások hatására. Egyre jobban kezdem megérteni,hogy ki is vagyok én,de érzem , hogy ez egy út,melyen egyre több "felébredéssel" találkozhatunk. Choa Kok Sui Mester tanításainak-is- köszönhetően egy olyan "útra" kerültem, mely sok pozitív változást hozott az életem szinte minden területén. Ezekhez "ráadás" mikor egy-egy prána energia gyógyító kezelés hatására "csodás" gyógyulások következnek be. Tudom, hogy ezeket a dolgokat minden ember megtapasztalhatja,hiszen a "belső erő" minden emberi lény ajándéka...... Forrásunk közös, elménk lecsendesítése után megélhetjük igazi Önvalónkat. Tiszta szívből próbálok segítségére lenni minden olyan embernek, akik nyitottak Önmaguk és a világ mélyebb megismerésére.

A Prána energia gyógyítás egy egyszerű,letisztult technika az átlagemberek többsége -is-rövid időn belül elsajátíthatja,használhatja.

Szeretettel várok mindenkit a tanfolyamokon, aki szeretne Fejlődni, önmaga, családja, gyerekei, barátai életét megkönnyíteni és egy olyan ősi,de a mai kor embereinek is megérthető tudással gazdagodni, melyet ugyan nem tanítottak az iskolában, de mégis egy kincs lehet életünk minden területén.  

Tanfolyamokat  elsősorban Kecskeméten és környékén szervezek, de "igény" szerint az ország bármely településén - előzetes egyeztetéssel - vállalom a  Prána Energia Gyógyítás alapjainak és fejlettebb-haladó- techniikáinak "átadását"!

Szeretettel: Feketéné H. Ildikó

Tel.: +36 30 323 7680            
honlap: www.pranaenergia.hu
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Facebook »