Choa Kuk Sui mester

bambusz

Feketéné Horváth Ildikó

 

"Lépni kell és akkor lábaid elé gördül az út..."-Ji csing

Több évvel ezelőtt egy közeli családtagom végezte el a Prána energia gyógyítás 1. tanfolyamot. Az ott „tanultakat” elöször a családján kezdte el gyakorolni, így én is „sorra kerültem”. A kezeléseket nagyon különleges, kellemes érzésként éltem meg,így egyre jobban erősödött bennem a kérdés, hogy "ki is vagyok én.? " "mi az a csakra, prána",aura, energiakezelés a fizikai test érintése nélkül......? Próbált Ő Nekem ezekről beszélni, könyvet is olvasgattam....,de kevésnek éreztem.... Ilyen előzmények után jelentkeztem egy Prána energia gyógyítás 1. tanfolyamra,ahol nagyon különleges megtapasztalásokat szereztem. .Ezek csak    fokozódtak a további   tanfolyamok,gyakorlások-meditációk- hatására. Egyre  többet kezdtem megérteni-megtapasztalni-önmagamról, világunkról....de tudom  hogy ez egy út,melyen   több "felébredéssel" találkozhatunk. Maha  Atma  Choa Kok Sui  tanításainak-is- köszönhetően egy olyan "útra" kerültem, mely sok pozitív változást hozott az életem szinte minden területén. Ezekhez "ráadás" mikor egy-egy prána energia gyógyító kezelés hatására "csodás" gyógyulások következnek be. Tudom, hogy ezeket a dolgokat minden ember megtapasztalhatja,hiszen a "belső erő" mindannyiunk ajándéka......

Forrásunk közös, elménk lecsendesítése után-egyre jobban- megélhetjük igazi Önvalónkat. Tiszta szívből próbálok segítségére lenni minden olyan embernek, akik nyitottak Önmaguk és a világ mélyebb megismerésére, életük megváltoztatására.

A Prána Energia Gyógyítás egy egyszerű,letisztult technika és több jóga út esszenciája, melyet  az átlagemberek többsége -is-rövid időn belül elsajátíthat, megérthet,  gyakorolhat  fizikai-, érzelmi-,  jólétének, gyógyulásának növelésére, a  spirituális-"lelki" fejlődésre. 

Szeretettel várok mindenkit a tanfolyamokon, aki szeretne Fejlődni, önmaga, családja, gyerekei, barátai életét megkönnyíteni és egy olyan ősi,de a mai kor embereinek is megérthető tudással gazdagodni, melyet ugyan nem tanítottak az iskolában, de mégis egy kincs lehet életünk minden területén.  

Tanfolyamokat  elsősorban Kecskeméten és -majd- Budapesten  szervezek, de "igény" szerint az ország bármely településén - előzetes egyeztetéssel - vállalom a  Prána Energia Gyógyítás alapjainak és fejlettebb-haladó- technikáinak "átadását"!

Szeretettel: Feketéné H. Ildikó

Tel.: +36 30 323 7680            
honlap: www.pranaenergia.hu
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Facebook »