Choa Kuk Sui mester

bambusz

Gulyás Antalné Bengő Margó

Gulyás Antalné Bengő Margó vagyok. Közel 30 évet dolgoztam pedagógusként, időközben táncterápiás csoportvezető, pedagógus művészet-terapeuta lettem. Mindig foglalkoztatott, ki vagyok, mit akarok, mi dolgom a világban. Kerestem folyamatosan a lelki békét, harmóniát. Be kell vallanom, soha nem szerettem a versengést, azt gondoltam egymás mellett is mindenki megtalálhatja a neki legjobb utat.

2003 körül találkoztam a táncterápiával. Wielfrid Gürtler pszichológus spirituális lénye nagy hatással volt rám. Máig alkalmazom az általa kidolgozott, és azóta Mo-on tovább vitt módszert mind gyermekek, mind felnőttek önismereti kísérésekor.

Később művészetterápiát is tanultam, hogy a kicsik kreatív önkifejező tevékenységét tudatosabban tudjam támogatni. 

Volt az életemben egy olyan időszak, amikor a betegség, mint a lélek üzenethozója, az energetikai gyógyítások felé vitt. Így találkoztam a pránagyógyítással, ezzel a nagyszerű, szelíd gyógymóddal. Vagyis, engem gyógyítottak meg.

Amikor hihetetlennek gondoltam, hogy ezt én is megtanulhatom, találtam rá Mester Choa Kok Sui egyik gondolatára, és ez nagy índítattás volt: Miszerint ne fogadjunk el semmit feltétel nélkül, hanem tapasztaljuk meg, és azután döntsük el számunkra hiteles-e! Így azt gondoltam teszek egy próbát, hát elvégeztem Prána alaptanfolyamot. Utána sorban a Prána haladó szintet, az Arhatic Yoga kurzusokat. Nagyon sokat köszönhetek Elke Póczának és Prof. Dr. Attila Póczának, akiknél a haladó tanfolyamokat végeztem.

Köszönöm Charlotte Anderson áldozatos munkáját, és a legnagyobb köszönet Choa Kok Sui Nagymesternek, aki megalkotta számunkra ezt a csodás lehetôséget.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy taníthatom is a Prána energia használatát alap és haladó szinten is. Nagy öröm számomra, amikor a tanfolyamokat végzettek beszámolnak a kezelések eredményeiről. Különösen amikor a kisgyermekes anyukák gyermekeiket tudják ezzel a módszerrel szinte gyógyszer mentesen jó egészségben tartani. A kezeléseken résztvevők pedig gyógyulásukról számolnak be, nagy leki békét élnek meg.

Szeretet- béke meditációkat tartok havi rendszerességgel, távgyógyítás, pránagyógyítás, alakformálás, arcfiatalitás.... Ezekkel segítem a hozzám fordulók fizikai, érzelmi, tudati, spirituális gyógyulását, fejlődését.

Hihetetlen békét, harmóniát, fejlődési lehetőségeket tapasztaltam meg, a hozzám fordulók kezelésénél, az öngyógyításban, és a meditációkban. Ez persze nem jelenti azt, hogy az életem során nem találkozom nehéz élethelyzetekkel, de ezekkel való munkában is a Mester tanításai, gyógyító technikái sokat segítenek.

Hiszem, hogy azok fognak hozzám jönni, akiknek én tudok adni, segíteni. 

Tanfolyamokat tartok Bács-Kiskun Megyében, Akasztón és Dobogókőn is.

Meghívásra bárhol az ország egész területén.

Tel.: +36 30 628 7772
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.