Choa Kuk Sui mester

bambusz

Pálinkás Mária

„A világ nem ér véget a láthatónál. Ott a láthatatlan, és az sokkal nagyobb jelentőségű, mert sokkal mélyebb. A látható csak egy hullám a láthatatlanban. A láthatatlan az óceán. Ezért, amikor valami furcsa történik, ne tagadd meg, és ne zárkózz el tőle. Nyílj meg; engedd be. És minden nap sok-sok pillanat van, amikor a rejtélyes kopogtat az ajtón." /Osho/

 

Szeretettel üdvözlök minden Látogatót!
Pálinkás Mária vagyok, 15 éve Kecskeméten élek, de Tolna megyei származású vagyok.

Humánerőforrás szakemberként, mindig emberekkel foglalkoztam és segítettem őket a munka világában megtalálni számukra egy jobb munkát, egy jobb élet lehetőségét. De ezen felül régóta munkálkodott bennem egy mély vágy, ennél többet tudni és az élet más területén is segíteni az embereket. 

Több, mint egy évtizedes spirituális útkeresésem során találtam rá Choa Kok Sui Mester prána energiagyógyítás technikáira. Mindig érdekelt a fizikai szemünk számára láthatatlan, de létező világ és azok az erők és energiák, amik mozgatják a szűkebb és tágabb világunkat.

Abban az életszakaszomban találtam rá Choa Kok Sui Mester energiagyógyítás technikájára, amikor nagy szükségem volt nekem is támogató és gyógyító energiákra.
A prána energiagyógyítás olyan tiszta és mindenki számára elsajátítható módszer, ami a test érintése nélkül az energiatest tisztításával és energetizálásával előzi meg és gyógyítja hatékonyan a betegségeket.

Elvégeztem a Prána Energia Gyógyítás I.-es tanfolyamot, ahol olyan finom és tiszta energiákkal találkoztam, hogy egy percig nem volt kétséges számomra, hogy minél többet szeretnék tudni és elsajátítani erről a technikáról. Nemcsak gyógyítani tanultam, de gyógyultam én magam is és spirituális fejlődésemhez is nagy támogatást kaptam.
A Mester tanításai és szeretett tanáraim Diósiné Aradi Zitának és Diósi Szilárdnak köszönhetően, a Prána I-es tanfolyam után elvégeztem a Prána II.,Prána III-as szinteket, az Arhatic Yoga és Superbrain Yoga kurzusokat.

A Mester missziója az volt, hogy minden családban legyen egy prána gyógyító, ez a misszió találkozik a személyes hitvallásommal, hogy minél több emberhez eljusson a prána energiagyógyítás tudása.

Prána Energia Gyógyítás I-es és Superbrain Yoga (Jóga az agyteljesítmény növelésére) tanfolyamaimra várom mindenki jelentkezését , akik gyógyítani, gyógyulni vágynak és egészségesebbé és boldogabbá szeretnék tenni az életüket, környezetüket és ezáltal megteremtve egy boldogabb Világot!

Telefon: +36 30 872 2016
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanfolyamokat tartok: Kecskemét és környéke, Szeged, Szekszárd és környéke, Balaton