Choa Kuk Sui mester

bambusz

Diósiné A. Zita és Diósi Szilárd

„Sohasem jön el a mostaninál tökéletesebb pillanat"
Eckhart Tolle

Házaspárként indultunk útkeresésre évekkel, évtizedekkel ezelőtt, hogy önmagunknak és családunknak egy örömteli, egészséges és tartalmas életet tudjunk biztosítani.

Ez egy izgalmas, sok örömmel és kihívással teli szakaszt ölel fel életünkből. Sokfelé jártunk, sok tanítóval és tanítással megismerkedtünk, melyek mind mélyen megalapozták mai tudásunkat, ami azóta is folyamatosan és töretlenül fejlődik... és soha nem ér véget!

Ezen útkeresés során találtunk rá Choa Kok Sui Mester tanításaira, s valahol lelkünk mélyén azonnal tudtuk: ez a „miénk"! Ez a mi „igazi" életfeladatunk, ebben a módszerben akarunk elmélyülni, és segítenünk kell a Mestert, hogy ez a tudás minél több emberhez eljuthasson Magyarországon is. Szeretnénk hozzásegíteni minden útkeresőt ahhoz, hogy e tanítások révén /is/ örömtelibb, egészségesebb, sikeresebb és teljesebb életet élhessen. Használd és áramoltasd ezt a véghetetlen Forrásenergiát az életed minden területén!

Kívánjuk, hogy mindenkinek az életében szerezzen annyi örömöt, sikert és élményt ez a különleges tanítás, amennyit a mi életünkben szerzett.

Fő célunk az, hogy az évek során a prána energia gyógyászatban, annak oktatásában, valamint a meditációs technikák gyakorlásában szerezett tapasztalatainkat örömmel adjuk át Neked.

Nagy szeretettel várjuk jelentkezésedet: Zita+Szilárd

Oktatott tanfolyamaink: Prána energia gyógyítás 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös,  Lélek meditáció - Rádzsa jóga, Energetikai védelem, Okleveles prána gyógyító, Arhatok ösvénye...

Tel.: +36 30 199 2534 és +36 70 331 2806
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.pranagyogyito.hu