Choa Kuk Sui mester

bambusz

Losoncziné Gordos Judit

Amíg eljutottam hozzád!

Másfél évtizeddel ezelőtt kezdődött az út. Az út a bensőmbe vezetett, önmagam bölcsességének keresésébe.

Miért is? - kérdeztem magamtól.

Azért, mert képessé tett arra, hogy az élethez sokkal harmonikusabban viszonyuljak. Mindig is foglalkoztatott a misztikum. Kisgyermekként egyszerű, igazi négy generációs család tagjaként nőttem fel, nagy szeretetben. Emlékszem azokra a pillanatokra, amikor sok misztikus kérdés megfogalmazódott bennem. 40 évvel később megkaptam a választ. Azóta belső békével és erővel telve élem az életem.

A pránához vezető út során agykontroll-, agykontroll ultra tanfolyamokat végeztem. Reikit és reflaxációt, valamint Szőke Lajostól Bardót tanultam. Paksi Zoltán segítségével megismertem a csillagos ég üzeneteit: az asztrológiát és asztrozófiát.

Sikeresen adtam és adom át az érdeklődőknek, azokat a tapasztalataimat, melyeket vegetáriánus, laktóz és glutén mentes ételek készítésében szereztem.

Choa Kok Sui Mester tanítása által megismerkedtem egy különösen hatékony módszerrel a Prána gyógyítással. Az alap-, majd a felsőfokú tanfolyamok elvégzése után először családtagjaimat kezeltem sikerrel. Nagy lelkesedéssel és bizakodással tanultam tovább és folytattam a kezeléseket. Elvégeztem a Prána gyógyítás kristállyal és a Prána pszichoterápia tanfolyamokat, megismerkedtem az Arhatok ösvénye jógával.

Sikeres dohányzásról leszoktató, pszichikai és stresszoldó kezeléseket végzek. Szenzációsan jól működik az arcfiatalító, mellfeszesítő és ránctalanító kezelés. Havonta egy alkalommal Ikerszív meditációt tartok, melyen a részvétel teljes egészében ingyenes.

Nagy öröm ért, mikor felkérést kaptam, hogy tanítsam a Prána energia-gyógyítás 1-2-3-4. szintjét, amellyel mindent átadok az egészséghez és jóléthez vezető út felé.

További tanfolyamok: Finom energiák érzékelése, Jóga az agyteljesítmény növelésére, Prána a táplálkozásban, mezőgazdaságban és méhészetben, Ébreszd fel a fényt magadban.

Fedezd fel és használd a benned lévő mérhetetlen lehetőségeket.

Szeretettel várlak, kezd el az utad, segítelek.

Losoncziné Gordos Judit

Telefon: +36 30 382 1409
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.pranagyogyasz.hu