Choa Kuk Sui mester

bambusz

Jóriné Sipos Tünde

Budaörsön élek családommal, klassz férjem és három felnőtt gyermekem van. Büszke vagyok rájuk, támogatnak mindenben, sokat segítenek nekem. Jelenleg a családi boltunk a munkahelyem és thaimasszőrként dolgozom. Jelenleg egy egyéves buddhista képzésen veszek részt

Az emberekkel való foglakozás és a rászorultak segítése fontos feladat számomra. Célom a jó közérzet és egészség biztosítása, ezért masszázst tanultam. A reflexológiás talpmasszázs volt az elsô masszázsforma, majd Tradicionális Thai Generál masszázst, ami egy akupresszúrás pontnyomásos technikájú szárazmasszázs thai baba és gyermekmasszázst, Baranyi-Bendig babamasszázs mozgást thai herbálmasszázst és a thai aromaolajos masszázst, thai kismama masszázst sajátíthattam el.

Sokszor keresnek fel olyan beteg emberek, akiket a súlyos betegségük miatt nem szabad masszíroznom, ezért érdeklődve fordultam a pránagyógyítás felé. Nagyon boldog voltam, amikor megtaláltam a neten Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd oldalát, már rég óta érdeklődtem a chi kung, az akupresszúra, az alternatív gyógyászat iránt, kedvenc féltve örzött könyvem: A Sárga császár belső könyve, ami a hagyományos kínai orvoslás legrégebbi kézikönyvének teljes fordítása. Így egyértelmű volt, hogy jelentkeztem a pránagyógyítás tanfolyamra. Nagy kedvvel végeztem el a tanfolyamokat Prána Energia Gyógyítás 1, Haladó pránagyógyítás, Pszichoprána, Prána Energia Gyógyítás kristályokkal, Kriya Shakti, Arhatikus Yoga előkészítő, Om Mani Padme Hum és Jóga az agyteljesítmény növelésére, Meditáció a lélek feltárására tanfolyamokat és tanáraim bíztatására örömmel jelentkeztem oktatónak.

Köszönöm tanáraimnak: Diósiné Aradi Zitának és Diósi Szilárdnak, Marion Hopfgartnernek, Charlotte Andersonnak áldozatos munkájukat, és a legnagyobb köszönet Choa Kok Sui Nagymesternek, aki megalkotta számunkra ezt a csodás lehetőséget.

Szeretettel várlak a Prána Meditációs Kuckóban, kezelésekre, meditációkra, és a Prána Energia Gyógyítás I. szint Prána Energia Gyógyítás II. szint, a Finomenergia érzékelése és Agytréning tanfolyamokra.

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: +36 303 504 108
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weblap: www.pranamed.hu