Jóriné Sipos Tünde

Jóriné Sipos Tünde

Budaörsön élek családommal, klassz férjem és három felnôtt gyermekem van. Büszke vagyok rájuk, támogatnak mindenben, sokat segítenek nekem. Jelenleg a családi boltunk a munkahelyem és thaimasszôrként dolgozom.

A Petô Intézetben szerettem volna mozgásukban korlátozott gyermekeknek segíteni, de sajnos egy autóbaleset során gerincferdülésem lett, így nem lehettem az, amire vágytam, az alkalmassági vizsgán az orvos eltanácsolt a konduktori munkától. A sikertelen felvételi próbálkozásaim után bánatomban a számítógép felé vettem az irányt, elôször operátor, majd tördelôszerkesztô, nyomdai elôkészítô, aztán fotómûteremben retusôrként dolgoztam, sok szép reklámfotó került ki a kezem alól.

Az emberekkel való foglakozás és a rászorultak segítése fontos feladat számomra. Célom a jó közérzet és egészség biztosítása, ezért masszázst tanultam. A reflexológiás talpmasszázs volt az elsô masszázsforma, majd Tradicionális Thai Generál masszázst, ami egy akupresszúrás pontnyomásos technikájú szárazmasszázs thai baba és gyermekmasszázst, Baranyi-Bendig babamasszázs mozgást thai herbálmasszázst és a thai aromaolajos masszázst, thai kismama masszázst sajátíthattam el.

Sokszor keresnek fel olyan beteg emberek, akiket a súlyos betegségük miatt nem szabad masszíroznom, ezért érdeklôdve fordultam a pránagyógyítás felé. Nagyon boldog voltam, amikor megtaláltam a neten Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd oldalát, már rég óta érdeklôdtem a chi kung, az akupresszúra, az alternatív gyógyászat iránt, kedvenc féltve örzött könyvem: A Sárga császár belsô könyve, ami a hagyományos kínai orvoslás legrégebbi kézikönyvének teljes fordítása.

Így egyértelmû volt, hogy jelentkeztem a pránagyógyítás tanfolyamra. Nagy kedvvel végeztem el a tanfolyamokat Prána  Energia Gyógyítás 1, Haladó pránagyógyítás, Pszichoprána, Prána Energia Gyógyítás kristályokkal, Kriya Shakti, Arhatikus Yoga elôkészítô, Om Mani Padme Hum és Jóga az agyteljesítmény növelésére, Meditáció a lélek feltárására tanfolyamokat és tanáraim bíztatására örömmel jelentkeztem oktatónak.

Köszönöm tanáraimnak: Diósiné Aradi Zitának és Diósi Szilárdnak, Marion Hopfgartnernek, Charlotte Andersonnak áldozatos munkájukat, és a legnagyobb köszönet Choa Kok Sui Nagymesternek, aki megalkotta számunkra ezt a csodás lehetôséget.

Szeretettel várlak a Prána Meditációs Kuckóban,  kezelésekre, meditációkra, és a Prána Energia Gyógyítás I. szint és a Jóga az agyteljesítmény növelésére tanfolyamokra.

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetôségeken.

Telefon: 06 303 504 108

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Weblap: 

www.pranamed.hu