Choa Kuk Sui mester

Pócza Barbara

Pócza Barbarának hívnak, mintegy 12 évvel ezelőtt végeztem az első alapszintű prána gyógyítás tanfolyamot édesapám, Dr. Attila Pócza és felesége Elke Pócza vezetésével. Évekig szerveztem és fordítottam édesapámék tanfolyamjait Magyarországon, Choa Kok Sui Mester tanításai szerint.

Így volt ez 2005-ig, amikor az első néhány magyar oktató átvette a kezdő tanfolyamok oktatását. A haladó tanfolyamokat továbbra is Elke és Attila tartották. Az ezeket követő években családom, két kis gyermekem növekedése volt figyelmem középpontjában. Gyermekeim sok alkalmat adtak a tanult technikák alkalmazására otthonunkban. A legegyszerűbb, igazán gyorsan megtanulható, alapvető technikákat használva is csodás eredményeket értem el esések, zúzódások, nátha, láz és köhögések esetén. Kívánom, hogy minden családban hasonlóan, mint nálunk, gyógyszermentesen nőhessenek fel a gyermekek.

Az egyetemen elméleti fizikusnak tanultam, de végül másfelé vitt az utam. Édesapáméktól nem csak a prána gyógyítást tanulhattam meg, ők Usui Reiki mestereim is. Körülbelül 10 éve jógaoktató vagyok és évek óta tartok jóga órákat.

2011. novemberben sikeresen vizsgáztam az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet (ETI) Alternatív Mozgás és Masszázs Terapeuta szakán.

2011. májusban ellátogatott Magyarországra Charlotte Anderson, Choa Kok Sui Mester útitársa, útkövetője és az Institute for Inner Sciences európai intézetének vezetője. Charlotte látogatása alatt meghatalmazta a magyar oktatókat a haladó tanfolyamok oktatásával. Többek között én is oktatói meghatalmazást kaptam alapszintű és haladó tanfolyamok oktatására. 2011 őszétől elkezdtem a kezdő tanfolyamok oktatását. Édesapáméktól rengeteget tanultam, sokat tapasztaltam, éltem át és szeretném tovább vinni precíz, pontos és szeretetteljes tanításukat.

Semmilyen különleges képesség nem szükséges ahhoz, hogy valaki elsajátítsa az alap tanfolyam anyagát. Alap szinten bárki képes a technikák igazán hatékony alkalmazására. A haladó tanfolyamokon tanultakhoz viszont szükséges a gyakorlás. Édesapám mondása volt, hogy nem mindenki születhet Mozartnak, de kitartó tanulással és sok gyakorlással bárki megtanulhat szépen zongorázni. Ez a prána gyógyítással is pontosan így van.

A tanfolyamok eredményes elvégzését a "The Institute for Inner Sciences" nemzetközi oklevele bizonyítja, mely egyben a további tanfolyamokon való részvételre is jogosít. A prána gyógyítás világszerte szerzői jogvédelem alatt áll. Ez a rendszer garantálja, hogy a Mester tanításai, az általa személyesen kinevezett tanárok útján, a világ minden országában azonos formában és tartalommal, torzítatlanul jussanak el a tanítványokhoz.

Oktató társaimmal együtt dolgozunk Choa Kok Sui Mester víziójának megvalósításán:

Minden családban legyen egy prána alkalmazó

Minden 1000 emberre jusson egy arhatikus jógi

Ha erőfeszítéseink sikeresek, akkor átalakulhat életterünk egy jobb, kellemesebb, békésebb és egészségesebb világgá.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Telefon: + 36 30 952 3934
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.