Choa Kuk Sui mester

levendula

Choa Kok Sui Mester

Az energia nagymestere

Az emberiség tudata ősi időktől fogva kódolt üzeneteket rejt. Ritkán születik olyan nagy tudású és képességű Mester, aki képes ezeket az évezredes tudásokat felszínre hozni. Choa Kok Sui Mester azon kivételes Mesterek egyike, aki képes volt egy ilyen tudást „előhívni" és egyben érthetővé, megtanulhatóvá tenni a XXI. század törekvő emberei számára. A kínai származású spirituális gyógyító és tanító több mint 20 évet töltött azzal, hogy orvosok, gyógyítók és tisztánlátók segítségével tökéletesítse a ma Prána Gyógyítás néven ismert ősi módszer művészetét és technikáit. Páratlan szellemi tanításait 20 sikeres könyvben tárta elénk. Ezekben a természet törvényein keresztül mutatja be az energiatest természetét, az energiák működését, gyakorlati tanácsokkal lát el minket, hogy teljesebb életet élhessünk egészségben és boldogságban.

Choa Kok Sui Mester Prána Gyógyítás néven ismert rendszere túlmutat a testi és lelki gyógyulás lehetőségein. Olyan tanfolyamok is beletartoznak ebbe a rendszerbe, mint az

"Arhatikus Jóga", mellyel gyors és biztonságos szellemi fejlődést, nagyobb morális tisztaságot érhetünk el.
"Kriyashakti", mely rámutat a bennünk rejlő teremtő erőre és megmutatja, hogy milyen eszközöket mozgósítsunk céljaink eléréséhez.
"Jóga az agyteljesítmény növelésére", amely segíti szellemi teljesítőképességünk, koncentrációs képességünk növelését. Gyógyírt jelenthet a tanulási, magatartás és figyelem zavarokkal küzdő gyermekeknek.
"Energetikus önvédelem", amelyben az otthonunkban, munkahelyünkön és önmagunkon alkalmazható energetikai (aura) védelmekkel ismerkedhetünk meg.

Choa Kok Sui Mester életmunkájának köszönhetően a prána gyógyítás tanfolyamok mára már a világ 5 kontinensén, a legtöbb országban elérhetők. Világszerte tízezrek gyógyítják önmagukat és másokatt e módszerrel, de - a gyors és kiváló eredményeknek köszönhetően - orvosok és természetgyógyászok is kiegészítik tevékenységüket a prána gyógyítással. Az energiával való gyógyítás művészetének gyakorlói az egyik legkifinomultabb, legerősebb és leghatékonyabb gyógyító technikák egyikeként tartják számon a prána gyógyítást.

Choa Kok Sui Mester legfőbb vágya, hogy személyes példájával és tudásával járuljon hozzá az emberiség fejlődéséhez. Üzletemberként bebizonyította, hogyan érhetünk el spirituális emelkedettséget úgy, hogy közben anyagi biztonságot és jólétet teremtünk önmagunknak és családunknak. Elkötelezett és nagylelkű humanitáriusként életét az önzetlen segítségnyújtásnak és a szenvedők megsegítésének is szentelte.